dissabte, 20 de març del 2010

Restauració, Creativitat, Solidaritat i bona música

Ahir va ser un dia ple de menjar, gastronomia i molta solidaritat.

Potser el tema de l'entrada d'avui no tingui molt a veure amb els consells dietètics però formen part de les coses que m'agraden i vull compartir-les amb vosaltres.

Al matí a l'assignatura de Restauració i Creativitat vam fer una incursió a l'alta cuina amb receptes del Ferran Adrià, el Segi Arola i Juan Mari Arzak entre d'altres. El nostre grup va cuinar-ne una de l'Arzak: Musclos amb patata a l'allioli d'ou i puré de poma i codony

Em vam cuinar moltes entre tots els grups la varietat dels plats la podreu apreciar a les fotos.






























Després ens ho vam menjar.........

Al vespre tenía una cita amb la solidaritat i la gastronomia en el III Tast Solidari Organitzat per Oncolliga Girona : Melmelades del Rebost de l'Empordanet i Vins Empordàlia.

Va ser realment especial, una combinació agosarada entre el dolç de les melmelades i la gran varietat de sensacions dels diferents vins. El millor: els beneficis anaven destinats a ajudar als malalts de càncer de les comarques gironines.



I per rematar el dia, una mica de música: Concert del cantautor gallec Andrés Suàrez. Era la primera vegada que l'escolava i em va agradar i emocionar alhora. Molt recomanable!

Fins la propera ocasió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada